Yugioh Rp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Yugioh Rp

Yugioh Rp Oyuna Hoşgeldiniz

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Evil Bakura And Atem yani firavun:)

3 posters
YazarMesaj
bakura
Üye
Üye
bakura

Erkek Mesaj Sayısı : 15
Nerden : imzam açılmıyor benim, burda dp mi yazıyorum karakter:(evil)bakura deck:zombie madness dp:700

Evil Bakura And Atem yani firavun:) Empty
MesajKonu: Evil Bakura And Atem yani firavun:)   Evil Bakura And Atem yani firavun:) EmptyPtsi Ağus. 04, 2008 11:04 pm

Bakura firavunu cepten arar ve şöyle der.''Hahahahahah firavun seni düello ya davet ediyorum''Çimlerde bekler evil bakura.
The Creator
Admin
Admin
The Creator

Erkek Mesaj Sayısı : 61

MesajKonu: Geri: Evil Bakura And Atem yani firavun:)   Evil Bakura And Atem yani firavun:) EmptyPtsi Ağus. 04, 2008 11:13 pm

Atem cevap verir telefona (Atemde cep telefonu xD):
-Benim deckim hazır deil sonra yaparız.Dha ilk günlerden duel yapılırmı deste bi otursun Very Happy.Hadi kapatıyom kontorün gitmesin Very Happy.
bakura
Üye
Üye
bakura

Nerden : imzam açılmıyor benim, burda dp mi yazıyorum karakter:(evil)bakura deck:zombie madness dp:700

MesajKonu: Geri: Evil Bakura And Atem yani firavun:)   Evil Bakura And Atem yani firavun:) EmptyPtsi Ağus. 04, 2008 11:16 pm

Atem cep telefonu nu kapatır Bakura tekrar arayıp''haklısın ama sonra düello yapalım bu arada hat avea mı benim ki türckcell de çok gitmesin Very Happy neyse by o zaman''der.
The Creator
Admin
Admin
The Creator

Erkek Mesaj Sayısı : 61

MesajKonu: Geri: Evil Bakura And Atem yani firavun:)   Evil Bakura And Atem yani firavun:) EmptyPtsi Ağus. 04, 2008 11:27 pm

Msj çeker Atem
Yok Turkcell Şu tavuklu olan Very Happy
bakura
Üye
Üye
bakura

MesajKonu: Geri: Evil Bakura And Atem yani firavun:)   Evil Bakura And Atem yani firavun:) EmptyPtsi Ağus. 04, 2008 11:31 pm

''Benimki de''diye msj atar.
yami lee
Üye
Üye
yami lee

Erkek Mesaj Sayısı : 10

MesajKonu: Geri: Evil Bakura And Atem yani firavun:)   Evil Bakura And Atem yani firavun:) EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 1:27 am

bn düello yaparım

Evil Bakura And Atem yani firavun:)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Marik Vs Atem
» Bakura olmak istiyorum