Yugioh Rp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Yugioh Rp

Yugioh Rp Oyuna Hoşgeldiniz

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Yardım edin lütfen

3 posters
YazarMesaj
bakura
Üye
Üye
bakura

Erkek Mesaj Sayısı : 15
Nerden : imzam açılmıyor benim, burda dp mi yazıyorum karakter:(evil)bakura deck:zombie madness dp:700

Yardım edin lütfen Empty
MesajKonu: Yardım edin lütfen   Yardım edin lütfen EmptySalı Ağus. 05, 2008 6:30 pm

yaw bir şey sorcam ben şimdi profilime giriyorum birden sağ üste imza, avatarın olduğu yerde sayılar harfler yazıyor imzaya tıklıyorum giriş yapın diyor çıkıyor yardım pls help confused
pilotoner
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek Mesaj Sayısı : 7

Yardım edin lütfen Empty
MesajKonu: Geri: Yardım edin lütfen   Yardım edin lütfen EmptyPerş. Ağus. 07, 2008 1:42 pm

aynı şey bndede oluyor lütfen yardım pls
bakura
Üye
Üye
bakura

Erkek Mesaj Sayısı : 15
Nerden : imzam açılmıyor benim, burda dp mi yazıyorum karakter:(evil)bakura deck:zombie madness dp:700

Yardım edin lütfen Empty
MesajKonu: Geri: Yardım edin lütfen   Yardım edin lütfen EmptyCuma Ağus. 08, 2008 12:23 am

yaw pilotonerde de oluyormuş bir bakın yaw yardım
D@R3D3V!L
Editör
Editör
D@R3D3V!L

Erkek Mesaj Sayısı : 13

Yardım edin lütfen Empty
MesajKonu: Geri: Yardım edin lütfen   Yardım edin lütfen EmptyCuma Ağus. 08, 2008 12:39 am

bunlar admini yapacapı şeyler sizin yapacak bişeyiniz yok yönetim panelinden bir şeyi seçmek gerekiyor yani siz bişe yapamassınız Very Happy bounce rabbit Razz Laughing cyclops Twisted Evil What a Face I love you alien tongue rabbit cheers santa sunny bom afro flower jocolor lol! farao king
pilotoner
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek Mesaj Sayısı : 7

Yardım edin lütfen Empty
MesajKonu: Geri: Yardım edin lütfen   Yardım edin lütfen EmptyCuma Ağus. 08, 2008 11:49 am

ok saol

Yardım edin lütfen
1 sayfadaki 1 sayfası